Desenvolupament Ple Extraordinari desembre 2020

Divendres, 25 de desembre de 2020 a les 17:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari del 22 desembre de 2020 

Dimarts 22, es va realitzar el Ple Extraordinari "«Aprovació del Pressupost municipal i plantilla de personal exercici 2021»", de nou per via telemàtica.

L'alcalde  fa un esment de les persones aturades, que a Sant Climent és una taxa d’atur actualment d’un 9,3 %, hem passat de tenir 186 a 187 aturats i aturades, en comparació a la que té Catalunya, que és d'un 13,3% i fa un record per tots els malalts i malaltes per la Covid i aquelles persones que estiguin patint la malaltia, recordant que hem de fer un esforç per poder lluitar i encara que ja tenim una petita llum amb la vacuna, però ens queden un mesos per seguir treballant ben fort. La nostra última quinzena tenim 6 casos de contagi.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria) per realitzar-lo en temps i forma telemàtica. S'inicia amb l'aprovació de les actes de les sessions anterior.

Ple ordinari desembre, on els principals punts aprovats han sigut:

■ S'aprova el Pressupost 2021, amb més despesa social i menys impostos, un pressupost molt marcat per la congelació d'impostos i l'increment de la despesa social. Amb els vots a favor de JuntsxCat i Som-ERC, i amb els vots en contra de Gentxscli.

■ S'aprova la nova plantilla municipal i oferta publica d'ocupació, amb una programació de concursos públics i plans d'ocupació, amb els vots a favor de JuntsxCat i Som-ERC, amb els vots en contra de Gentxscli.

■ També destaquem l'aprovació d'un nou pla d'ajut pel sector restauració amb ordenances terrasses, suspenent la taxa per l'any 2021. 

Per finalitzar es desitja a tots els Climentons i Climentones unes Bones Festes, però amb precaució i amb les mesures de seguretat dintre de les nostres bombolles. 

Ple extraordinari podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube

El ple finalitza a les 20:15 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Darrera actualització: 15.03.2021 | 16:35