Desenvolupament Ple Extraordinari, 27 de juny de 2023

Dimecres, 28 de juny de 2023 a les 00:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari del 27 de juny de 2023

Dimarts 27, es va celebrar el Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat de forma presencial a la Sala de Plens. La sessió va ser retransmesa en directe pel Canal de YouTube de l'Ajuntament.

El Ple va ser validat pels serveis jurídics municipals i a continuació, es va procedir al sorteig informàtic dels membres de les meses electorals per a les properes Eleccions Generals, programades per al 23 de juliol de 2023.

Els portaveus dels diferents grups polítics van ser requerits a abandonar breument la sala per presenciar el sorteig. Posteriorment, l'alcalde va llegir els resultats, els quals seran enviats a la Junta Electoral de Zona. Les notificacions corresponents seran enviades als ciutadans per part de l'Ajuntament.

Seguidament, es va prendre coneixement de la renúncia voluntària presentada per la senyora Elisabet Marcos Gelabert, membre de la candidatura del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM), a la seva condició de regidora d'aquest Ajuntament. En conseqüència, l’escó ha quedat declarat vacant.

L’alcalde va acomiadar-se de la regidora amb un agraïment pel seu servei com a càrrec electe. El Ple va concloure a les 19:14 h.

Podeu veure el Ple Extraordinari Municipal i intervencions al nostre Canal de YouTube.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 29.06.2023 | 18:50