Desenvolupament Ple Extraordinari 22 de desembre de 2022

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 12:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari del 22 de desembre de 2022

Dijous 22, es va realitzar el Ple Extraordinari, de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que es va poder seguir en directe pel Canal de  YouTube.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), i s'inicia amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior, núm. 10/2022 de data 29 de novembre de 2022.

Continua el ple, amb l'aprovació de l'adjudicació del contracte de les obres de la primera fase contemplades al projecte d'execució d'ampliació i millora de les instal·lacions d'eficiència energètica del poliesportiu municipal. Amb els vots a favor de JuntsxCat i Som-ERC, i amb l'abstenció de Gentxscli i del regidor no adscrit, el Sr. Mora.

L'alcalde presenta el següent punt, quedant aprovat per unanimitat l'esmena al Calendari Fiscal 2023, aprovat en data 20 d'octubre de 2022.

L'alcalde vol desitjar un Bon Nadal i unes Bones Festes, gaudiu sobretot de la companyia de la família, d'aquests moments que a vegades són tan difícils, i que puguem ser cada dia una mica més feliços.

Agrair sempre el treball de tots els presents, que fan que el servei municipal sigui el millor possible i que aquest 2023 porti moltes alegries i que els desitjos que té Sant Climent es compleixin amb les seves màximes possibilitats i objectius.

L’alcalde dóna per finalitzat el ple, a les 19:18 h

Podeu veure la resta de punts del Ple Ordinari Municipal i intervencions íntegres al nostre Canal de YouTube.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 30.12.2022 | 13:51