Vine i digue-hi la teva! Ser jove en temps de Covid

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 00:00

Com diries que és ser jove en temps de Covid? Parlar de què ens passa en el dia a dia és més important del que sembla, donem-hi significat

Des de la Regidoria de Joventut, us animem a participar en les diferents sessions, Com és ser jove en temps de Covid?, que ens ofereixen des del Consell Comarcal, la Direcció General de Joventut, i obrir un debat o una proposta, perquè els joves pugueu expressar necessitats i reivindicacions de forma directa i poder escoltar-vos:

Trobar-se. Quan i com quedem? 23/febrer de 18.00 a 20.00h.
Sexualitat i pandèmia. Lligar i tenir relacions en el confinament i el toc de queda 25/febrer de 18.00 a 20.00h..
Sense nit. L’oci, sortir i la festa, part de la nostra identitat 2/març de 18.00 a 20.00h
Com et sents? Incertesa, tancament i emocions 4/març de 18.00 a 20.00h.
Podem fer plans? Pandèmia i projectes de vida  9/març de 18.00 a 20.00h.

Els objectius de les sessions són: conèixer l’opinió i la vivència sobre com t’ha afectat la pandèmia en la teva vida; reconèixer i facilitar l’expressió d’emocions i sentiments en relació amb els temes plantejats; i, conèixer les teves necessitats per resoldre les situacions derivades de la pandèmia des de la diversitat i les desigualtats.

Es tracta d’uns espais de discussió i propostes, dinamitzats i amb la participació de personal tècnic de Joventut i del Departament de Salut, en diferents sessions sobre els cinc temes plantejats.

Amb la voluntat d’anar més enllà de les metodologies clàssiques de participació, es farà ús d’una metodologia sòcio-afectiva que propiciarà l’aprofundiment dels debats a través de l’expressió emocional i cognitiva.

La idea és generar dos espais a cada sessió: una primera part per escoltar la diversitat de vivències al voltant del tema escollit i una segona part de generació de propostes realitzables en el futur.

Entre els assistents sortejaran 30 estades d’un cap de setmana per a dues persones als Albergs de la XANASCAT!. 

Grups de vint persones com a màxim. Places limitades.

Inscriu-te i participa!

Darrera actualització: 15.02.2021 | 14:12