Una setmana d’activitats al voltant del Dia Internacional de les Dones

Divendres, 4 de març de 2022 a les 00:00

Dilluns s’inicia a Sant Climent de Llobregat un programa específic sota el lema “Som moltes i ens tenim una a l’altra”

Aquest pròxim 8 de març torna a commemorar-se el Dia Internacional de les Dones, una data marcada per la reivindicació de la necessitat d’assolir una igualtat real en tots els àmbits de la nostra societat. Des de Sant Climent de Llobregat es proposa una setmana d’activitats al voltant d’aquesta data amb propostes reivindicatives però també culturals i lúdiques.

Dilluns arrencarà la programació a les 15.30 h al Casal de Cultura amb el taller per a gent gran “Tots/es iguals, tots/es diferents” mentre que, a les 18 h a la Biblioteca Ca l’Altisent es presenta el conte per a infants a partir de 4 anys “I això qui ho ha dit”.

L’endemà, 8 de març, tindrà lloc l’acte central a les 20 h a la plaça de la Vila amb la batucada feminista, amb la col·laboració de Fomarians, que precedirà a la lectura del manifest de la jornada. Dimecres 9 serà el torn per a un contacontes per a infants de l’escola Sant Climent, al Casal de Cultura durant el matí, dijous es presentarà a la biblioteca a les 18 h el llibre “Els abrivats” de Sonia Ruz i divendres està programat un taller antirols a l’Espai Jove a partir de les 18 h.

El punt final a la programació arribarà al llarg del cap de setmana: dissabte 12 de març a partir de les 20 h amb el Correfoc Feminista, novament amb la col·laboració de Fomarians, i diumenge a les 18 h amb la representació al Casal de Cultura de l’obra “Low level panic” a càrrec del grup Les Llunàtiques.

Per a més informació podeu consultar el programa complet com a document adjunt.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 11:04