Tot preparat per ampliar el poliesportiu municipal

Divendres, 20 de gener de 2023 a les 00:00

Es realitzarà una ampliació de dues plantes adossades i s’aprofundirà en la millora energètica de l’equipament

Un cop adjudicada l’obra de renovació del poliesportiu municipal, el consistori preveu iniciar pròximament la remodelació de l’equipament. La intervenció consistirà en una ampliació de dues plantes adossades –localitzada a la part situada entre la façana posterior i la muntanya— i la millora de l’eficiència energètica de l’espai.

El nou espai inclourà, a la planta baixa, quatre nous vestidors per a equips, dos per a ús individual i dos per a àrbitres, mentre que a la primera planta trobarem tres sales d’usos múltiples i una zona de venda d’aliments. 

Millores per a estalviar energia

Amb l’objectiu d’impulsar l’estalvi energètic, l’acció es complementarà amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici i d’una nova caldera de biomassa. A més, es renovarà l’enllumenat de la pista amb lluminàries tipus LED que incrementaran, a més, el confort lumínic.

Els treballs suposaran una inversió aproximada de 950.000 euros, que es finançaran amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Darrera actualització: 20.01.2023 | 09:43