Tot enllestit per celebrar la Festa Major d’Hivern

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament anuncia una programació d’activitats per a tots els públics que s’allargarà del 22 al 26 de novembre

Sant Climent de Llobregat té a tocar una nova edició de la Festa Major d’Hivern. Amb aquest motiu, el consistori ha anunciat el programa d’activitats d’enguany amb propostes culturals, esportives i festives adreçades a tots els gustos que es perllongaran des del dimecres, 22 de novembre, al pròxim diumenge, 26 de novembre.

Com a preàmbul, el Casal de Cultura acull des d’aquesta setmana l’exposició «Estem de festa», mentre que la Biblioteca Municipal Ca l’Altisent instal·larà el dilluns, 20 de novembre, una mostra de làmines artístiques – elaborades amb la tècnica del carbó – sobre edificis emblemàtics de la nostra vila. D’altra banda, al Casal d’Avis es podrà visitar a partir del dia 23 una de les copes del FC Barcelona guanyades a la Champions League, mentre que el centre bibliotecari serà escenari d’un espectacle de dansa, i del Dia de la Música, una activitat per a infants.

A partir del 22 de novembre, el municipi s’endinsarà de ple en el programa de la Festa Major d’Hivern. Des d’aleshores, la ciutadania tindrà l’oportunitat d’assistir al tradicional pregó – en aquesta ocasió, a càrrec del veí Climent Salinas Griñán, vinculat des de fa 25 anys al CB Sant Climent –, i en l’esclat de Festa Major; la cercavila; les matinades de grallers; les ballades de gegants; i al trenet elèctric i jocs tradicionals per la canalla. Al llarg de les següents jornades, s’organitzaran propostes educatives pensades per a les famílies, com la Jugatecambiental o les «Fulles de tardor». A més, es podrà participar en l’escalabirres, en el correfoc pels carrers climentons o en el concert jove, al qual tocarà el grup Fugados de Alcatraz, amb una posterior actuació a càrrec de discjòqueis locals. D’altre costat, Sant Climent serà escenari també de la trobada social de caçadors, amb motiu del 73è aniversari de l’entitat; d’actuacions a càrrec d’entitats culturals (i, en especial, del Ball de Gitanes, què celebra el seu 10è aniversari); i d’una botifarrada popular. D’altra banda, també en el marc de la Festa Major d’Hivern, el 2 de desembre es durà a terme el Trail Popular d’Hivern.

Des de l’Ajuntament, s’anima a la població a penjar als balcons i finestres el domàs «Estem de festa», el qual es pot adquirir per 3€ a la biblioteca municipal. La recaptació es destinarà íntegrament a finançar les activitats culturals al nostre poble.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 13:57