Tot a punt per a la celebració de Sant Jordi

Dijous, 18 d'abril de 2024 a les 00:00

Els pròxims dilluns i dimarts el nostre municipi programa diferents activitats entorn de la diada

La cultura, la tradició i la literatura tornen a Sant Climent de Llobregat de la mà de la pròxima celebració de la diada de Sant Jordi. Aquesta tindrà un preàmbul el pròxim dilluns 22 d’abril amb la revetlla que programa la Biblioteca Ca l’Altisent amb una hora del conte per a adults, “Les travessures d’Eros” a càrrec de Sandra Rossi a partir de les 19 hores.

En tot cas, el gruix de les activitats tindrà lloc el mateix 23 d’abril amb la plaça de la Vila com a escenari principal. Allà hi trobarem al llarg de tota la jornada les tradicionals paradetes de venda de roses i llibres a càrrec de les entitats locals. A més, també hi trobarem la biblioteca, amb un espai propi, i activitats durant tota la tarda com el taller de titelles, el de punts de llibres, la lectura de contes o un photocall.

La jornada es completarà a les 17.30 h amb una hora del conte, “El cavaller Jordi, una princesa i un drac” de El Cargol Barbut, amb el lliurament del premi al cartell guanyador del concurs de la 48a Exposició de Cireres a les 18.30 h i amb el concert, tot seguit, del grup Milonga.

Darrera actualització: 18.04.2024 | 12:08

Imatges