Tot a punt per a celebrar la Festa Major

Divendres, 30 de juliol de 2021 a les 00:00

Del 6 al 10 d’agost es programen una quinzena d’actes adaptats a l’actual situació sanitària

Ja és públic el programa de la Festa Major 2021, que en aquesta ocasió estarà format per una quinzena d’activitats entre les quals trobarem música en directe, tradició, esport o propostes familiars. D’aquesta manera es recupera una de les celebracions més destacades del municipi després que hagués de ser suspesa l’any passat. En tot cas la situació sanitària actual farà que una part important de la programació s’hagi d’adaptar a les actuals restriccions.

La festa tindrà el seu inici el divendres 6 d’agost amb un concert a la plaça de la Vila que aplegarà a partir de les 19.30 h La Banddarra, Soundcrack i Desafiant, Death Metal Orschestra. L’endemà, dissabte 7, la jornada començarà amb jocs d’aigua per a tota la família, també a la plaça de la Vila, i es completarà amb la quarta edició de la Cursa Nocturna dels Estels i un espectacle de cabaret.

Per la seva banda diumenge reprendrà la programació novament amb jocs d’aigua i seguirà, ja a la tarda amb la competició de natació i al vespre amb la projecció a la plaça de la Vila de la pel·lícula “Padre no hay más que uno 2”.

 

Dilluns i dimarts

La festa continuarà al llarg de la setmana. Dilluns 9 d’agost ho farà amb l’arribada del Situ. Finalment, dimarts s’iniciarà amb la repicada de campanes, el toc de matinades i la missa en honor del patró, Sant Llorenç. A partir de les 21 h acomiadarem la Festa Major 2021 amb havaneres i el castell de focs si les condicions de risc d’incendi ho permeten.

Per a més detalls podeu consultar la programació que trobareu en el document adjunt.

Darrera actualització: 02.08.2021 | 15:18