Tornen les passejades entre els cirerers en flor

Dijous, 10 de març de 2022 a les 05:00

Enguany es recupera el format habitual amb visites guiades per a grups

Els pròxims dies 26 i 27 de març i 2 i 3 d'abril podrem tornar a participar de les passejades entre els cirerers en flor que s’organitzen al nostre municipi coincidint amb la floració d’aquests arbres. En aquesta ocasió, i després que l’any passat s’hagués d’adaptar l’activitat a la situació sanitària del moment, es torna al format original amb visites en grup guiades per pagesos del municipi que donaran a conèixer diferents qüestions relacionades amb el conreu de les cireres.

Els recorreguts s’iniciaran entre les 9 i les 9.30 h a la plaça de la Vila. Per a participar-hi, en tot cas, és imprescindible realitzar la inscripció prèvia a través del correu electrònic monzonisga@santclimentdellobregat.cat o al telèfon 93 658 07 91. El preu és de 2 € que s’abonaran en efectiu abans de començar la caminada i que es destinaran al manteniment del Museu de les Eines del Pagès.

Algunes recomanacions
En cas que aparegui la pluja es durà a terme un recorregut més curt del previst. Per participar-hi es recomana portar esmorzar, aigua, roba còmode i calçat de muntanya.

 

Actualització 16/3/2022

Les sortides previstes per al cap de setmana del 19 i 20 de març han quedat anul·lades davant les previsions meteorològiques i passen al cap de setmana del 2 i 3 d'abril.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:52