Tornen les activitats gratuïtes per a la gent gran

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 08:00

Durant el mes de setembre, comença el nou curs del Taller de Memòria i de gimnàstica per a la gent gran

Amb l'arribada de setembre i la fi del període de vacances, el nostre poble dona la benvinguda al nou curs d'activitats de franc per a la gent gran, programades per l'Ajuntament. Durant tot l'any, les persones de més edat del poble poden participar en el Taller de Memòria i en classes de gimnàstica adaptades a la gent gran.

Taller de Memòria i gimnàstica per a la gent gran

Pel que fa al Taller de Memòria, es tracta de trobades dirigides a estimular les funcions cognitives mitjançant jocs i exercicis amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones participants. La proposta començarà el pròxim 12 de setembre, i les sessions – conduïdes per Charo Reales, Treballadora Familiar de l'Ajuntament – es duran a terme cada dimarts i dijous, de 17 a 18.30 hores, al Casal de Cultura.

D'altra banda, la proposta de la gimnàstica començarà a partir del 20 de setembre. En aquest cas, les classes es desenvoluparan al Casal d'Avis, de 17.30 hores. L'encarregada de liderar les sessions serà Maria Cinta, qui impartirà aquesta activitat de forma altruista, amb un programa centrat en el manteniment físic i en impulsar l'envelliment saludable.

Per participar en el Taller de Memòria o en la gimnàstica per a la gent gran, cal tramitar-ne la inscripció a l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat. En ambdós casos, participar-hi està totalment finançat pel consistori.

Darrera actualització: 01.09.2023 | 09:00

Imatges