Torna la celebració presencial del Carnaval

Dijous, 17 de febrer de 2022 a les 00:00

Entre les activitats previstes podrem tornar a gaudir de la popular rua i del concurs de disfresses

La millora registrada en la situació sanitària i el progrés de la vacunació permet que enguany el nostre municipi recuperi les activitats presencials del Carnaval. El programa previst té el seu inici aquest pròxim 23 de febrer amb el taller per a l’elaboració de màscares que programa la Biblioteca Ca l’Altisent a partir de les 18 h. Per prendre-hi part, els infants a partir de 4 anys han d’inscriure’s prèviament.

Les rues tornaran als nostres carrers enguany. La primera d’elles, la de l’escola Sant Climent, se celebrarà el divendres 25 de febrer amb l’alumnat de 3r a 6è de primària a partir de les 9.45 h i amb la sortida dels cursos de P3 a 2n a les 11.15 h. El diumenge 27 de febrer serà el torn per a la rua de la qual pot prendre part tota la població que culminarà amb el concurs de disfresses. Les persones que vulguin participar en el concurs poden inscriure’s a la plaça de la Vila a partir de les 11.30 h. Mitja hora més tard començarà la desfilada pels carrers del municipi amb els Fomarians. En acabar, també a la plaça de la Vila tindrà lloc el concurs.

El punt final al programa arribarà el dimecres 2 de març amb  l’enterrament del Rei Carnestoltes a la plaça Lluís Companys, davant de la Biblioteca Ca l’Altisent, a partir de les 19.30 h.

Per a més informació podeu consultar el programa complet que trobareu com a document adjunt.

Darrera actualització: 17.02.2022 | 09:19