Subvencions extraordinàries per a donar suport a l’activitat de les entitats locals

Divendres, 20 d'agost de 2021 a les 00:00

Aquests ajuts aniran destinats a esdeveniments singulars que siguin d’interès per al conjunt de veïns i veïnes de la població

L’arribada de la pandèmia ha suposat un important cop per a l’activitat de les entitats locals en el seu conjunt. Les successives restriccions en la mobilitat que s’han donat han provocat una considerable reducció dels esdeveniments presencials i de les trobades, assajos o entrenaments. Donada la important tasca que duu a terme el teixit associatiu del municipi en el desenvolupament d’àmbits com l’esportiu, el cultural o el lleure, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat suma a les subvencions ordinàries que aporta per al desenvolupament de la seva activitat una nova convocatòria per a subvencions extraordinàries.

Aquests ajuts estan orientats a donar suport a l’organització d’esdeveniments singulars que puguin ser d’interès per al conjunt de la ciutadania. Poden realitzar la corresponent sol·licitud, fins el proper 30 d’agost, totes les associacions sense ànim de lucre que es trobin inscrites al Registre d’Entitats Municipal. En aquesta ocasió s’ha destinat una partida de 3.000 €.

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.

Darrera actualització: 25.08.2021 | 09:17