S’inicien uns treballs de millora a l’escola bressol municipal

Dijous, 11 d'agost de 2022 a les 00:00

Les obres pretenen reparar algunes deficiències detectades a la coberta i a la façana per tal de millorar la seva impermeabilització

Amb la voluntat de garantir la qualitat dels equipaments municipals, aquesta setmana s’han iniciat unes obres a l’escola bressol municipal. Aquestes pretenen pal·liar unes deficiències detectades durant el curs escolar a la coberta i a la façana de l’edifici. Des del consistori es van prendre mesures provisionals i es van planificar les obres per al mes d’agost, aprofitant que no hi ha activitat lectiva.

Els treballs inclouen la reparació del canal de recollida d'aigües pluvials de la coberta per evitar humitats i filtracions. També s'aprofitarà per a reparar el revestiment de la façana principal, que ajuda a la impermeabilització de l'edifici. Tots aquests treballs suposaran també una millora de les condicions de confort per a les persones usuàries.

El projecte té un cost aproximat de 47.100 euros. Les obres van a càrrec de l’empresa Tarrafran 2015, SL, però seran supervisades pels serveis tècnics municipals que estaran presents fins a la finalització de l’obra. La previsió és que els treballs tinguin una durada aproximada d’un mes i s’enllesteixin abans que es doni inici al curs escolar.

Darrera actualització: 11.08.2022 | 11:05

Imatges