Sant Climent promou en el marc del Let’s Clean Up Europe la recollida de residus

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 00:00

La jornada de neteja es va realitzar en diversos espais del poble, amb l'objectiu de conscienciar la població i les administracions de la importància de dur a terme una correcta gestió dels residus per «preservar l'entorn privilegiat del municipi» i va comptar amb la participació de 12 voluntaris

Un any més hem participat al Let's Clean Up Europe. Una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment en espais naturals del nostre entorn.

Han participat un total de 12 voluntaris i voluntàries i s’han recollit 400 kg de deixalles a la zona de Riera i de la carretera BV2004 a l’entrada de Sant Climent, també hem netejat l’entorn de la zona esplanada Ermita del Roser i la pista forestal del Camí Ral a zona Ermita del Roser recollint 50 kg més de residus.

Els residus es van recollir mitjançant les bosses facilitades per l'Àrea de Medi Ambient, procedents de la campanya Let's clean up Europe! gestionada per l'Agència Catalana de Residus. Així, al llarg de la jornada, els voluntaris les van omplir amb deixalles de diferent tipologia per a la seva recuperació:

Pantalles TV
Aspiradora
Fusta
Pneumàtics
Plàstic dur
Cartró
Ferro
Petit electrodomèstic
Piles
Bateries
Vidre

Moltes gràcies a tots els participants!!!

Darrera actualització: 26.04.2023 | 13:48