Sant Climent presenta la Porca i l’exposició interactiva “Catalunya, país de bèsties”

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 00:00

L’exposició explica la història del bestiari festiu català a partir d’un espectacle audiovisual, amb la presència d’una quinzena de figures festives

Organitzada per l'Associació Cultural l'Empelt, el proper 14 de maig la Porca arribarà a Sant Climent, acompanyada pels seus músics, en un acte de presentació que servirà per estrenar l’exposició “Catalunya, país de bèsties”. L’aforament per l’acte és limitat, i cal reservar les entrades al següent enllaç:

https://www.entrapolis.com/entrades/estrena-la-porca

Durant l’exposició es podrà gaudir del Ball de la Porca, la nova bèstia festiva de la població que s’estrena el 14 de maig.

I durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d’una exposició ben especial, que els organitzadors han definit com a “interactiva”, ja que comença amb un espectacle de so i llum que explicarà la història del bestiari festiu i tindrà el seu colofó amb l’aparició de la Porca. Es podrà visitar els dies 15 i 16 de maig.

Durant l’exposició es podran conèixer la quinzena de bèsties, vingudes d’arreu del país, que representen algunes de les tipologies de bestiari de l’imaginari festiu tradicional català: l’àliga, el drac, el bou, la mulassa, ... però també amb representacions més modernes, com animals fantàstics, bestiari salvatge, carnavalesc...

Per poder visitar l’exposició i conèixer el nou element festiu de Sant Climent, la Porca, es poden reservar les entrades al següent enllaç:

https://www.entrapolis.com/entrades/exposicio-catalunya-pais-de-besties

Darrera actualització: 02.06.2021 | 10:17

Imatges

La Porca - Acte de presentació