Sant Climent posa en marxa una campanya per a incrementar la recollida selectiva

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 10:00

Aquest conjunt de mesures ha de servir per caminar cap a un nou sistema de recollida selectiva de deixalles

Ahir, personal de l’Ajuntament de Sant Climent va iniciar el repartiment a tots els domicilis del nostre estimat poble, d’un conjunt de 3 bosses de ràfia per facilitar a tots els veïns la separació dels residus (vidre, cartró i envasos de plàstic)i així mateix millorar el % de Recollida Selectiva.

Així mateix, també s’està repartint un rotllo de paper adhesiu, que té la finalitat, d’ajudar-vos a plegar les caixes grans de cartró i les pogueu entrar de manera òptima dins el contenidor. 

Amb aquest repartiment també s’està fent entrega de la publicació de l’Àncora mensual i d’una informació específica dels patinets sobre la qual us demanem que pareu especial atenció. 

Per arribar a tot els domicilis trigarem varis dies. Aquells que ja heu rebut una notificació a la bústia indicant-vos que us trobaveu ausents, podeu passar per l’Ajuntament a buscar les bosses i el rotllo. 

Un cop més, us demanem la vostra imprescindible col·laboració, sense el compromís de totes i tots no millorarem la situació actual pel que fa a la Recollida Selectiva, i Sant Climent i el nostre NO s’ho mereixen.

Moltes gràcies a tothom !!!

Darrera actualització: 26.04.2023 | 13:38