Sant Climent de Llobregat torna a fer-se amb l’Infoparticipa acomplint amb el 100 % dels criteris establerts

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 00:00

Aquest segell de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ve a reconèixer la transparència i la qualitat dels continguts del web municipal

Aquest web municipal ha estat novament reconegut amb el segell Infoparticipa, el distintiu que atorga el Grup d'Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la UAB. Aquest reconeixement s’ha assolit, a més, sent uns dels únics 45 municipis catalans en satisfer el 100 % dels criteris que s’estableixen per a garantir la transparència i la qualitat de la informació. A més, el nostre és un dels únics 6 consistoris de poblacions de menys de 5.000 habitants en complir tots els requisits.

En total són 52 els indicadors els que es tenen en consideració als portals dels 947 ajuntaments del país i d’altres administracions com els consells comarcals per a poder accedir a l’Infoparticipa. Aquests es divideixen en 5 grans blocs: qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics, quina informació s’ofereix sobre la província i la gestió dels recursos col·lectius i, finalment, quines eines s’ofereixen per a la participació de la ciutadania.

L’acte de lliurament del segell tindrà lloc aquest pròxim dilluns 20 de març a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB. Per a més informació i per a consultar els resultats obtinguts per aquest portal podeu visitar el web del Mapa Infoparticipa.

Darrera actualització: 14.03.2023 | 09:16