Sant Climent de Llobregat s’engalana per celebrar la revetlla de Sant Joan

Dimecres, 22 de juny de 2022 a les 00:00

Davant de l’actual risc d’incendi, l’Ajuntament ha prohibit llençar focs d’artifici amb canya, voladors i encendre fogueres i restringeix l’ús de petards

Després de dos anys de limitacions per la crisi sanitària, la nit màgica de Sant Joan arriba enguany amb un programa lúdic en el qual no faltarà la coca, el cava i una festa que el pròxim 23 de juny donarà la benvinguda a l'estiu.

La Comissió de Focs de Sant Joan, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i la participació de la Coral la Vall, organitzarà la 49a arribada de la Flama del Canigó a la nostra vila. La plaça Lluís Companys acollirà la tradicional cita, que començarà a les 21 h amb una benvinguda a les persones portadores de la Flama i una lectura del manifest d'Òmnium Cultural. Després, la Coral la Vall interpretarà l’Himne Nacional de Catalunya. En tot cas en aquesta ocasió no s’encendrà la foguera per l’actual risc d’incendis forestals.

El quartet Solimar serà l'encarregat de posar dempeus el públic amb els seus ritmes, que ompliran de música la plaça de la Vila a partir de les 23 h. La reserva de taules i cadires per assistir a aquest acte es pot fer del 16 al 21 de juny a l'Ajuntament per 3 € per persona.

Un cop acabi el ball de revetlla cap a les 00 h, DJ Efrem punxarà pel jovent major de setze anys, que podrà gaudir de la trobada al Poliesportiu Musical amb pintures fluorescents pel cos durant una festa que s'allargarà fins a les 3:30 h.

 

Limitada la pirotècnia

A causa de l’actual risc d’incendis forestals, l’Ajuntament emetia ahir un ban municipal mitjançant anunciant la prohibició enguany de tirar focs d’artifici amb canya, voladors i d’encendre fogueres a tot el terme municipal. De la mateixa manera es restringeix l’ús de petards que queden prohibits en zones properes a les rieres, prop de massa forestal, en parcs i en jardins.

El text també sol·licita als climentons i climentones que se solidaritzin amb totes aquelles persones que necessiten descansar, pateixen d’hipersensibilitat auditiva, sensorial i trastorns de l’espectre autista, i també amb els animals, limitant la utilització de petards al dia de la revetlla.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 09:33