Sant Climent de Llobregat se suma al Dia Internacional de les Persones Grans

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 04:00

Enguany es fa especial èmfasi en l’empitjorament que ha suposat per a la seva qualitat de vida l’arribada de la pandèmia

Amb l’arribada de la COVID-19 arribaven també altres problemes associats com el confinament, el col·lapse del sistema sanitari o la pèrdua de contacte amb el nostre entorn social. Aquestes situacions han afectat especialment a la gent gran, un col·lectiu ja altament sensible a aquestes situacions i que ha estat, a més, el més afectat per la mateixa malaltia.

Amb la voluntat de donar suport un any més a la gent gran del municipi i posar de rellevància les problemàtiques específiques que afronten avui dia, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans. Al canal de YouTube municipal i en aquesta mateixa pàgina podeu consultar la lectura del manifest de la jornada a càrrec de la regidora de Gent Gran, Elisabet Marcos.

L’objectiu d’aquesta jornada de celebració és que les persones grans prenguin protagonisme oferint una imatge positiva sobre l’envelliment i que es facin visibles els desafiaments i problemes que afronten de manera habitual.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 11:44