Sant Climent de Llobregat ja compta amb servei de transport adaptat

Dimarts, 22 de febrer de 2022 a les 00:00

El servei està destintat a facilitar els desplaçaments de les persones amb mobilitat reduïda de la nostra població

Des d’aquesta setmana ja està en funcionament el servei de transport adaptat del qual poden beneficiar-se les persones empadronades a la nostra població amb certificat de discapacitat i barem de mobilitat reduïda. D’aquesta manera se’ls hi ofereix —gràcies al conveni subscrit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat— la possibilitat de realitzar gratuïtament desplaçaments flexibles que no es repeteixin més de 3 vegades a la setmana, excepte quan hi hagi una finalitat escolar o s’hagi de rebre una atenció sanitària urgent.

Com sol·licitar-ho?

Les persones interessades a rebre aquest servei han de contactar amb els Serveis Socials municipals. La documentació necessària a presentar és una fotocòpia del DNI i del certificat de discapacitat on consti el barem de mobilitat reduïda.

Un cop donada d’alta com a usuària, la persona beneficiària pot sol·licitar el desplaçament amb un mínim d’antelació de 24 hores i se li oferirà un lloc de recollida. L’horari del servei és de 7 a 24 h cada dia de l’any. Si la persona usuària és menor d’edat o no és autònoma, hauran d’acompanyar-se d’una persona que en tindrà cura durant el trajecte.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:53