Sant Climent de Llobregat i Viladecans impulsen conjuntament diversos programes per l’ocupació

Dijous, 3 de febrer de 2022 a les 00:00

Les activitats, destinades a millorar les capacitats professionals de les persones participants, tindran lloc al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon

Els Ajuntaments de Sant Climent de Llobregat i Viladecans han establert diversos acords de col·laboració per tal de poder oferir als seus respectius municipis tres propostes per a potenciar l’ocupació del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona. Les activitats emmarcades en aquests programes es realitzaran pròximament al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de Viladecans i el nostre municipi hi derivarà aquelles persones interessades que es trobin dins dels diferents perfils establerts.

En concret els programes que s’impulsen són:

  • Fòrum d’ocupació Viladecans: un fòrum d’intermediació laboral que aplega empreses  i persones en recerca de feina, creat per a millorar l’ocupabilitat de les persones participants; la competitivitat de les empreses i per donar a conèixer els recursos ocupacionals.
  • Programa DIANA, capacitació del talent i activació per a l’ocupació: oferirà dos itineraris d’inserció laboral per a persones en atur de més de 30 anys, prioritzant les dones majors 45 anys.
  • Digital talent: té com a finalitat executar actuacions de formació a través del desenvolupament d’itineraris específics, flexibles i adaptats a diferents perfils professionals, d'acord amb una anàlisi de competències digitals.
Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:54