Sant Climent de Llobregat es torna a mullar per l’esclerosi múltiple

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquest pròxim diumenge 11 de juliol la piscina municipal torna a celebrar una jornada solidària amb la lluita contra aquesta malaltia

Al voltant 9.000 persones d’arreu de Catalunya pateixen d’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa per a la qual fins al moment no existeix cura. Per tal de donar suport a aquest col·lectiu i col·laborar en la investigació de la malaltia, Sant Climent de Llobregat torna a sumar-se un any més a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” que promou la Fundació Esclerosi Múltiple.

En aquesta ocasió hi podrem prendre per dues vies diferents. Per una banda a través de la jornada solidària que acollirà la piscina municipal aquest diumenge 11 de juliol. Com és habitual els abonaments aquell dia no seran vàlids i el preu íntegre de la nostra entrada anirà a parar a la lluita contra aquesta malaltia.

Pel que fa a l’habitual venda de productes, enguany, i com a mesura excepcional motivada per la pandèmia, no podrem adquirir-los a la piscina. En tot cas tenim a la nostra disposició una botiga en línia aquí on trobarem la tovallola del Mulla’t, samarretes per a totes les edats o una bossa, entre altres objectes. A més també se’ns proporciona la possibilitat de realitzar un donatiu.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 10:24