Sant Climent de Llobregat commemora la Diada Nacional de Catalunya

Divendres, 9 de setembre de 2022 a les 00:00

El municipi recupera la recepció a les entitats i comissions locals que la pandèmia havia suspès en els darrers dos anys

Aquest diumenge se celebra la tradicional Diada Nacional de Catalunya i el nostre municipi programa les seves activitats habituals per a commemorar l’11 de Setembre. La jornada s’obrirà a les 11.30 h amb la recepció a les entitats i comissions locals a la Sala de Plens de l’Ajuntament a càrrec de la regidora de Cultura, Montse Fulquet. Aquesta activitat no se celebrava des del 2019 per les restriccions sanitàries establertes per la pandèmia. Seguidament, a les 12 h al jardí de l’Àncora, tindrà lloc l’acte institucional presidit per l’alcalde, Isidre Sierra, que inclourà l’ofrena floral a càrrec dels partits polítics, entitats i comissions locals i els parlaments de l’alcalde i del representant de la Comissió de l’11 de Setembre, Jaume Vendrell.

L’acte es tancarà amb la cantada de l’Himne Nacional de Catalunya a càrrec de la Coral la Vall i amb la degustació del raïm dels ceps del municipi agermanat de Baixàs que estan plantats a la nostra població.

Darrera actualització: 09.09.2022 | 13:53

Imatges