Sant Climent de Llobregat celebra la seva primera Jornada Inclusiva

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

La jornada donarà visibilitat a la campanya "Una luz para Àlex" a favor d’un jove veí del municipi que necessita un gos d’acompanyament

Aquest dissabte 18 de juny, coincidint amb la commemoració del Dia de l’Orgull Autista, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat programa a la plaça de la Vila la que serà la primera Jornada Inclusiva. De 10 a 13 h hi podrem trobar diverses activitats com ara una exhibició de gossos d’acompanyament a càrrec de l’associació AAS Discan; un taller de manualitats infantils per part de l’Associació ISTEA i un taller de manualitats per part d’Animació Rúbies; jocs gegants; una desfilada inclusiva de moda amb persones de totes les edats amb i sense diversitat funcional i un racó familiar de trobada relaxant dinamitzat per l’associació de suport a la criança La Cirereta.

El conjunt de la jornada estarà destinada a donar visibilitat a la campanya solidària "Una luz para Àlex". Els diners que es recaptaran aniran destinats a col·laborar en que aquest infant amb neurodiversitat del municipi pugui aconseguir el seu gos d'acompanyament.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 13:41