Sant Climent de Llobregat celebra la 47a Exposició de Cireres aquest proper cap de setmana

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 00:00

Tot està a punt per celebrar la festa més antiga de la comarca dedicada a les cireres els dies 20 i 21 de maig

Amb més de cinquanta activitats programades, Sant Climent de Llobregat acollirà aquest proper cap de setmana la seva 47a edició de l'Exposició de Cireres, una celebració amb una llarga història al Baix Llobregat. Després de les restriccions imposades per la pandèmia en les edicions anteriors, aquest esdeveniment recupera el seu format habitual sense cap limitació.

Les activitats paral·leles inclouran un Correfoc de les Cireres el 19 de maig com a inici, seguit de l'acte inaugural l'endemà, presidit pels membres de la Comissió de Focs de Sant Joan, Jaume Vendrell i Bonet, i Aureli Bosch i Ciuró. Durant tot el cap de setmana, hi haurà una gran presència de cultura popular amb el Ball de Gitanes, el Ball de Bastons, els gegants i la representació de La llegenda del cirerer, a més de l'entreteniment per als més petits, com el seguici infantil, el ball del Patatuf i els concerts de les corals.

Les entitats locals també han organitzat diverses activitats, com l'exposició de l'Associació Pinzellades, el Torneig de Carcassonne organitzat per Dau de Cinc, els balls de saló de l'ABS Giravolt, una passejada guiada titulada "Més de 1.000. Històries de Sant Climent" i una trobada de cotxes clàssics organitzada pel Clàssic Club Viladecans, entre altres propostes interessants.

Cal destacar altres activitats com el concurs de cireres decorades, organitzat per l'Associació de Comerciants "Queda't a Sant Climent", així com la possibilitat de visitar el Museu de les Eines del Pagès o les exposicions que es troben a la Biblioteca Ca l'Altisent al llarg de tot el cap de setmana.

Per obtenir més informació, podeu consultar el programa complet adjuntat en aquesta mateixa pàgina.

 

Darrera actualització: 18.05.2023 | 13:46