Sant Climent de Llobregat amb el Projecte Transformador Equipaments 2030

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 00:00

Recentment, el municipi rebia el distintiu del programa promogut per la Diputació de Barcelona per a promoure la transformació dels equipaments educatius

El nostre municipi forma part del Projecte Transformador Equipaments 2030 que promou la Diputació de Barcelona amb la voluntat que els 6.118 equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut de Barcelona puguin arribar a ser edificis i instal·lacions inclusius, igualitaris, referents educadors de la sostenibilitat, els ODS i dels principis de l’Agenda 2030. Aquest passat 23 de març l’alcalde, Isidre Sierra, rebia el distintiu que acredita el compromís del nostre municipi amb aquest projecte.

D’aquesta manera Sant Climent de Llobregat es beneficiarà també d’aquesta proposta que busca transformar els edificis i instal·lacions municipals per acomplir el mandat de l’Agenda 2030, la Llei de polítiques de joventut, el Pacte nacional de l’activitat física i de l’esport de Catalunya i la Carta de Ciutats Educadores. Les actuacions previstes se centraran d’aquesta manera en fer aquests espais més participatius, sostenibles, accessibles i igualitaris.

Un cop rebut el distintiu, l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, destacava “la implicació del nostre municipi amb aquest programa. Des de l’any 2020 hi treballem perquè creiem fermament en la importància de caminar cap a un 2030 en el que s’hagi avançat de manera significativa en la reducció de desigualtats d’una manera sostenible. La Diputació està sent un enorme suport en aquest sentit, ja que, més enllà de l’ajuda compromesa, ja ha subvencionat actuacions a Sant Climent per prop de 40.000 euros dins del Projecte Transformador d’Equipaments 2030”.

Darrera actualització: 28.03.2023 | 08:25

Imatges