Sant Climent de Llobregat amb el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament torna a lluir la bandera de l’arc de Sant Martí i realitza en línia la lectura del manifest de la jornada

Cap persona ha de sentir-se avergonyida sigui quina sigui la seva orientació sexual o el seu gènere. Aquesta és la principal idea de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI avui 28 de juny al qual novament se suma l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat. Per una banda el consistori llueix a la seva balconada la bandera de l’arc de Sant Martí, el símbol del moviment LGBTI, afegint-se a la proposta del Consell Nacional de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals (CNLGBTI) "els cims pels drets LGBTI". La iniciativa convida a situar la bandera en un cim o lloc emblemàtic com a paral·lelisme amb l’esforç de la pujada per aconseguir la fita.

De la mateixa manera avui també es llegeix el manifest de la jornada tot i que de manera virtual. Podeu consultar el vídeo enregistrat amb la primera tinenta d’alcalde i regidora d’Igualtat, Elisabet Marcos.

Sant Climent de Llobregat forma part de la xarxa Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya, el SAI LGBTI, un servei que treballa per tal de sensibilitzar sobre la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 12:18