Sant Climent batega amb la Marató de TV3

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 01:00

Amb l’organització de diverses activitats, el poble aconsegueix recaptar més de tres mil euros destinats a la salut cardiovascular

Després de dos anys sota els condicionants de la pandèmia, Sant Climent de Llobregat ha participat en la Marató de TV3 amb propostes com el concert de la Coral La Vall, un taller sobre el Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) dels bombers voluntaris o un torneig de Catan organitzat per Dau de 5. A més, també s'ha celebrat el tradicional Bingo Solidari, un esdeveniment que, any rere any, marca l'inici de Nadal al nostre municipi.

Gràcies a la recaptació aconseguida mitjançant aquestes activitats, el poble ha aconseguit aplegar la quantia de 3775,50 euros que es dirigiran a fomentar la recerca biomèdica de malalties cardiovasculars cròniques o sense guariment. En total, el bingo ha recaptat 3172,50 euros, el concert solidari 310 euros, el taller DEA 130 euros i el torneig de Catan 163 euros.

Des de l'Ajuntament, es vol agrair a totes les persones voluntàries implicades en les tasques com muntar paneres o vendre números pel bingo, així com a tot el comerç climentó per la seva implicació en les activitats de la Marató 2022.

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:35