Sant Climent acollirà una reunió informativa sobre el Voluntariat per la Llengua

Divendres, 10 de novembre de 2023 a les 00:00

El Casal de Cultura oferirà un col·loqui sobre les ‘parelles lingüístiques’ el pròxim 17 de novembre

El Voluntariat per la Llengua és una iniciativa que desenvolupa la Generalitat de Catalunya, juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) amb la voluntat de fomentar l’aprenentatge de l’idioma català. La proposta consisteix en la creació de ‘parelles lingüístiques’, en les quals una persona voluntària ofereix conversa periòdicament a algú que vol practicar la nostra llengua.

La ciutadania interessada a participar-hi, podrà assistir el pròxim divendres, 17 de novembre, a una reunió informativa que es desenvoluparà a la sala petita del Casal de Cultura a partir de les 19 hores. Al llarg de la trobada, es detallarà el funcionament del programa, amb el qual, a grans trets, es pretén que la parella lingüística dediqui una hora a la setmana a conversar de manera distesa en català, durant un mínim de deu setmanes.

Les inscripcions en la iniciativa es poden tramitar en línia o presencialment, a l’edifici de l’Ajuntament. Podeu consultar tota la informació en aquesta mateixa pàgina.

La proposta compta amb la col·laboració del consistori i de l’entitat Òmnium Cultural.

 

Darrera actualització: 10.11.2023 | 08:45