Prop de 400 persones prenien part de les passejades pels cirerers en flor

Dijous, 6 d'abril de 2023 a les 00:00

Els passats dies 1 i 2 d’abril tenien lloc les passejades amb el suport de la pagesia del municipi

Un any més l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat tornava a oferir la possibilitat de gaudir de l’espectacle que ofereixen els cirerers florits amb les passejades organitzades els passats dies 1 i 2 d’abril. L’activitat, inspirada en l'Hanami, el festival dels cirerers que se celebra al Japó, tornava a aconseguir una gran participació amb la presència de 180 persones el dissabte i de 190 més el diumenge.

Entre els atractius que ofereixen les passejades destaca la possibilitat de conèixer amb detall el cultiu de les cireres, ja que les persones participants són acompanyades per la pagesia local amb les seves explicacions. El recorregut s’iniciava a la plaça de la Vila i permetia gaudir de la vista dels cirerers del sector del Querol fins a arribar a la nova passera de fusta d'Estret de Roques.

Cada persona participant realitzava una aportació de dos euros que donaven també accés al Museu de les Eines del Pagès, al manteniment del qual es destinen íntegrament els diners recollits durant les passejades.

Darrera actualització: 28.04.2023 | 11:12

Imatges