Primer Sant Jordi amb la Biblioteca Ca l’Altisent

Dijous, 21 d'abril de 2022 a les 00:00

Bona part de les activitats previstes per a la diada giraran entorn d’aquest equipament

Demà divendres comencen les activitats previstes en la programació de Sant Jordi d’enguany a Sant Climent de Llobregat. Com no podia ser d’una altra manera, la Biblioteca Ca l’Altisent tindrà un especial protagonisme en la primera diada que celebra des de la seva inauguració. Així allà hi trobarem demà, en la revetlla de Sant Jordi, a partir de les 19 h l’hora del conte per a adults «Sí, però no exactament» a càrrec de Sandra Rossi.

El gruix de les propostes arribarà en tot cas dissabte 23 d’abril. A partir de les 10 h, també a la biblioteca, està programat un taller de manualitats per fer roses de paper i a les 11.30 h es farà el lliurament del premi per al cartell guanyador del concurs per a seleccionar la imatge anunciadora de la 46a Exposició de Cireres. El matí es tancarà, a partir de les 12 h amb una hora del conte familiar, «La princesa, el cavaller i un drac entremaliat» a càrrec d'El Cargol Barbut.

La programació es completarà amb un taller infantil organitzat per la Colla de Balls de Bastons a les 17.30 h, un photocall i les tra­dicionals paradetes de llibres i roses que trobarem a la plaça de la Vila.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:51

Imatges