Passejades pels Cirerers en flor

Divendres, 19 de març de 2021 a les 00:00

Aquest any, donada la situació actual, i per motius de seguretat, NO es podrà dur a terme la VISITA GUIADA per les vinyes de cirerers florits de la mà d’alguns pagesos de la població, tal i com es venia fent els darrers anys.

La proposta d’enguany, per tal d’evitar aglomeracions, està pensada per realitzar amb total independència i autonomia, sol/a, acompanyat/da, o en grups  reduïts, el dia i l’hora que cadascú triï durant un període de temps i pel recorregut proposat per l’organització, o qualsevol altre que decidiu sempre per camins públics i respectant les propietats privades i el nostre entorn, sense necessitat de contacte físic amb l’organització, voluntaris o altres participants.

El recorregut és opcional, no estarà marcat, encara que podreu seguir l'itinerari que us recomanem al web.  Els millors dies per veure els cirerers en plena floració serà l'última setmana de març.

Es farà un concurs fotogràfic. Si vols participar al concurs, envia un correu a agendaculturalclimentona@gmail.com, indicant nom i telèfon fins el 5 d'abril 

Els primers 30 inscrits tindran una bossa de roba del comerç local de regal. Amb la inscripció podreu entrar al Museu d'Eines del Pagès gratuitament els diumenges 28 i 4 d'abril.

El dijous 8 d’abril, el jurat es reunirà per a decidir el guanyador, que tindrà un premi sorpresa. El nom del guanyador/a es publicarà al web.

 

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 12:22