Obertes les inscripcions pel Servei d’Acollida de Tardes

Dimecres, 16 d'agost de 2023 a les 08:00

Fins al 15 de setembre es poden presentar les sol·licituds per participar en el programa d’activitats d’oci per a infants

L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat torna a posar en marxa el Servei d'Acollida de Tardes, un projecte gratuït nascut amb la finalitat de facilitar la conciliació laboral a les famílies del nostre poble amb infants d'entre 3 i 14 anys.

Per poder participar en la iniciativa, cal disposar d’un informe de vulnerabilitat expedit pels serveis socials municipals; un document acreditatiu de l'horari de tardes (laboral o formatiu) d'un o d'ambdós progenitors; o bé el carnet de família monoparental.

Horari i programa d’activitats

La programació s’allargarà del 6 de setembre al 20 de desembre, s'organitzaran sessions d'oci adreçades a infants i fonamentades en àmbits com la participació, l'educació ambiental, la interculturalitat o l'educació emocional, a través de la música, el teatre, el joc, l'animació lectora, l'esport i l'art.

L'horari de les activitats serà de dilluns a divendres de les 16.30 a les 18.30 hores a l'Escola de Sant Climent per la canalla d'I3 fins a 6è, i a l'Espai Jove a l'alumnat de primer i segon curs d'educació secundària. Es podrà triar el nombre de dies d'assistència i l'horari (es pot assistir una hora o ambdues).

Inscripcions

Per accedir al Servei d'Acollida de Tardes, cal presentar a l'Ajuntament – mitjançant instància – el document que trobareu com a adjunt en aquesta mateixa pàgina, entre els dies 16 d'agost i 15 de setembre.

Juntament amb la petició, és imprescindible aportar la documentació que acrediti la vostra situació (l’informe de vulnerabilitat, una confirmació de l’horari laboral o formatiu dels progenitors o el carnet de família monoparental).

Darrera actualització: 16.08.2023 | 08:05