Obertes les inscripcions al Casal d’Estiu

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 08:00

L’Ajuntament ofereix ajuts a les famílies per tal de garantir que tots els infants i joves hi puguin assistir

“Viatgem per l’espai” aquest és el nom i la temàtica que tindran les activitats que es programaran al Casal d’Estiu municipal que tindrà lloc entre els pròxims dies 23 de juny i el 30 de juliol i per al qual ja estan obertes les inscripcions. Els participants i les participants podran gaudir amb activitats esportives i de lleure, amb la visita a la piscina municipal, amb tallers de treballs manuals o amb les sortides setmanals que es programen amb la voluntat de donar-li una continuïtat lúdica al curs. Hi poden prendre part infants i joves des de P3 fins a sisè.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del web www.paido.org. El preu per setmana de casal és de 61,5 € per setmana en horari de 9 a 14 h. En tot cas es pot optar també pels serveis d’acollida de 8 a 9 h (11 €), el de menjador de 14 a 16 h (36 €) i el de tarda de 16 a 17 h (11 €). Per a més informació sobre el casal està prevista una reunió virtual aquest dijous 17 de juny a les 18 h a la qual podreu accedir aquí.

Ajuts a les famílies

Amb la voluntat que tots els infants i joves puguin accedir a aquesta proposta, independentment de la situació socioeconòmica familiar, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ofereix una línia d’ajut. Les famílies interessades han de fer en primer lloc la inscripció a l'activitat, indicant en la forma de pagament l'opció "altres".

Una vegada feta la inscripció, hauran de realitzar una instància a l'Ajuntament de manera telemàtica o presencial adjuntat una còpia de la inscripció i la documentació socioeconòmica necessària perquè el departament de Serveis Socials pugui fer la valoració pertinent.

Les persones que ja hagin notificat les seves dades amb anterioritat únicament hauran d’oferir la documentació econòmica actualitzada. En cas contrari és necessari presentar:

  • DNI/Passaport/NIE de tots els membres de la unitat familiar
  • Llibre de família
  • Fotocòpia de les targetes sanitàries de la unitat familiar
  • Carnet monoparental o de família nombrosa (en cas de tenir-lo)
  • Informes mèdics (certificat de discapacitat en cas de tenir-lo)
  • Conveni regulador en cas de separació o divorci
  • Extractes bancaris dels 6 últims mesos (de tots els comptes corrents)

Les tècniques de Serveis Socials es posaran en contacte amb les famílies i amb els organitzadors del Casal d'Estiu per informar de les beques atorgades.

Darrera actualització: 16.06.2021 | 16:44

Imatges