Oberta la convocatòria a les subvencions extraordinàries per a les entitats locals

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 00:00

Els ajuts de fins a 3.000 € volen donar suport a l’organització d’esdeveniments i projectes puntuals que beneficiïn al conjunt de la població

L’activitat cultural, esportiva, social o educativa de la qual gaudeix el nostre municipi és possible en bona part gràcies a la implicació de les nombroses entitats sense ànim de lucre que programen i desenvolupen propostes en aquests i molts altres àmbits. Amb la voluntat d’incentivar i donar suport a aquest treball, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha obert una convocatòria extraordinària de subvencions destinades a finançar esdeveniments singulars i projectes excepcionals.

Fins al pròxim 10 d’octubre està obert el termini per a presentar les corresponents sol·licituds a través dels formularis específics per a la convocatòria que es poden obtenir al registre general de l’Ajuntament o a través de l’apartat de tràmits d’aquest web. Els criteris per a atorgar els ajuts, de fins a 3.000 €, tenen en consideració qüestions com el seu impacte per al municipi, el nombre de persones que prendran part de l’activitat o el manteniment de les tradicions arrelades a la població, entre altres.

Per a més informació podeu consultar el corresponent Decret d’Alcaldia que trobareu com a document adjunt.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:41