“Només si dic sí, és sí”, Sant Climent de Llobregat contra les violències masclistes

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 00:00

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones

El 25 de novembre tornarà a ser una jornada per a la reflexió i la reivindicació. Sant Climent de Llobregat se suma novament a la commemoració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb un acte central al nostre municipi que se celebrarà demà a partir de les 17 h sota el lema “Només si dic sí, és sí” al Casal de Cultura, després que la previsió de pluja hagi obligat a traslladar-hi les activitats programades. L’activitat inclourà la lectura del manifest institucional de la jornada i una acció artística.

Paral·lelament, la nostra població també participarà de la 8a Marxa el Baix Llobregat contra la Violència Masclista programada per a aquest pròxim diumenge 28 de novembre. Sant Climent se sumarà en el punt de trobada establert a Cornellà de Llobregat des d’on s’anirà fins a l’acte central al Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat on es realitzarà una concentració i es llegirà un manifest a les 12.30 h. L’Ajuntament posa a disposició de les persones que s’hi vulguin sumar un autocar d’anada i tornada. En tot cas serà necessari inscriure’s al mateix consistori trucant al 93 658 07 91.

Prèviament, el passat dijous 18 de novembre tenia lloc una activitat en la qual prenia part un grup de dones del municipi que pintava 70 parells de sabates en representació dels 70 feminicidis registrats a l’Estat enguany. En acabar es va dur a terme una trobada per tal de realitzar una diagnosi sobre qüestions com les noves masculinitats, la conciliació o la igualtat.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 13:28