Més de 400 persones a les passejades entre els cirerers en flor

Dimarts, 19 d'abril de 2022 a les 00:00

L’activitat tornava a ser un èxit de participació amb persones arribades principalment des d’altres municipis

L’espectacle dels cirerers en flor tornava a atreure nombrosos visitants i climentons i climentones a les passejades entre els camps de cireres que es programaven els passats caps de setmana del 26 i 27 de març i del 2 i 3 d’abril. Un total de 433 persones, bona part arribades des d’altres poblacions, prenien part d’una activitat que, a més de permetre poder veure en primera persona els cirerers es completava amb les explicacions de pagesos locals sobre el conreu d'aquest fruit. La participació desinteressada en l’activitat per part de la pagesia local permet que les persones que prenen part de les passejades es facin una idea precisa de l’esforç que suposa obtenir les cireres.

La ruta es completava amb una visita al Museu d’Eines del Pagès. Precisament la recaptació, de 2 € per participant, es destina al manteniment d’aquest espai dedicat a recordar i homenatjar les persones que treballen el camp.

En aquesta ocasió es recuperava la possibilitat de realitzar visites guiades en grups després que la pandèmia no ho permetés.

Les passejades estan inspirades en el tradicional Hanami japonès, el festival dedicat a la contemplació de les flors, en especial les dels cirerers. 

Darrera actualització: 19.04.2022 | 13:55