L’il·lustrador i grafista climentó Medina Òscar, autor de la Nadala municipal

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 00:00

L’obra representa com l’escalf de l’esperit nadalenc s’escampa pels carrers i les places del poble

S’acosta el dia de Nadal, una data per gaudir amb la companyia de família i amistats, però també amb la comunitat del nostre municipi. Amb això, en els pròxims dies les llars climentones rebran a la seva bústia la felicitació nadalenca de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Amb l’objectiu de potenciar el talent local, el consistori es va posar en contacte amb Medina Òscar, il·lustrador i grafista climentó, per elaborar el disseny de la nadala d’aquest any. La peça representa una façana des de la qual es pot observar, a través de la finestra, com el fum d’un sopar nadalenc s’escapa cap als nostres carrers, i l’acompanya el següent text:

«L'olor de les cuines i de la llenya que sura pels carrers del poble. Les garlandes lluminoses ballant a la paret del menjador de casa a quarts de 7 de la tarda. Els encàrrecs d'última hora a la plaça, compartint les millors receptes tot fent cua. L'eufòria de les dotze i un minut. Les primeres abraçades de l'any. Cares noves a un costat i, a l'altra, les de sempre. La gota de vi que taca les estovalles, les llàgrimes pels que ja no hi són.

L'espera impacient del tercer coet que marca la sortida dels reis. La il·lusió del despertar, la mirada tendre de qui ho ha fet tot per sorprendre. La força de l'amor que ens ajuda a treure la millor versió de cada un de nosaltres, per la mare, per aquells que travessen un mal moment. Nadal, l'excusa perfecta».

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:36

Imatges