L’Espai Jove torna a obrir les seves portes

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

Dilluns l’espai reprèn l’activitat i dimarts 16 de novembre programa una xerrada sobre l’ús de les xarxes socials

Aquest pròxim dilluns 15 de novembre L’Espai Jove de Sant Climent de Llobregat torna a la seva activitat habitual de dilluns a divendres de 17 a 20 h. D’aquesta manera el jovent del municipi torna a tenir a la seva disposició tallers diaris, dinàmiques grupals, sales d’estudis, jocs, conferències, espai de trobada, acompanyament emocional, xerrades, entre d’altres.

A més com a novetat, també s’hi pot trobar la presència d’un educador social tots els dimarts i dijous de 17 a 19 h amb la voluntat que els climentons i les climentones puguin consultar-li els seus dubtes i rebre el suport i l’assessorament necessari per al seu desenvolupament personal, com per exemple: estudis, formacions, habitatge...

Xarxes socials

La primera de les activitats programades arribarà aquest 16 de novembre amb una xerrada centrada en les xarxes socials que tindrà lloc a partir de les 18 h. La trobada vol ajudar a les persones que en prenguin part a conèixer qui veu el seu perfil, qui poden deixar que vegi la seva informació, la normativa de la privacitat de les xarxes, els riscos de les xarxes i rebre recomanacions de seguretat.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 13:29

Imatges