Les passejades pels cirerers en flor tindran lloc el 23 i 24 de març

Dimecres, 13 de març de 2024 a les 00:00

S’obren les inscripcions per a les persones interessades a prendre part d’aquesta activitat prèvia a l’Exposició de Cireres

El cap de setmana del 23 i 24 de març és l’escollit per tal de realitzar les passejades pels cirerers en flor amb l’objectiu de coincidir amb el punt àlgid de la floració d’aquests arbres. Les persones interessades a prendre part d’aquesta activitat organitzada des de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, ja poden realitzar les seves inscripcions a través del correu electrònic monzonisga@santclimentdellobregat.cat o telefònicament al 93 658 07 91. Les persones participants abonaran 3 euros abans de començar la passejada que es destinaran íntegrament al manteniment del Museu d'Eines del Pagès. Els recorreguts, que s’iniciaran entre les 9 i les 9.30 h, tindran una durada aproximada de tres hores amb la companyia d’alguns pagesos de la població que donaran a conèixer diferents detalls sobre el conreu d’aquest fruit.

Es recomana a les persones participants portar esmorzar, aigua, roba còmoda i calçat apte per a caminar per la muntanya.

Les passejades són una activitat inspirada en el Hanami, el festival tradicional japonès dedicat a l’observació de les flors als arbres, en especial, dels cirerers.

 

Darrera actualització: 13.03.2024 | 13:46

Imatges