Les entitats es donen cita per a potenciar la seva activitat

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

Els propers 11 i 12 de juny se celebra la primera Jornada Integral de l’Associacionisme

Diables Fomarians i L’Empelt, amb el suport entre altres de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, conviden al conjunt d’entitats i associacions del municipi a prendre part d’una activitat destinada a donar suport a alguns aspectes fonamentals del seu dia a dia. Sota el nom de primera Jornada Integral de l’Associacionisme, la Biblioteca Ca l’Altisent acull els dies 11 i 12 de juny xerrades i debats sobre comunicació, activitats en la nova normalitat i el tractament de les qüestions de gènere.

En el primer dia tindrà lloc l’obertura de la jornada a càrrec de la regidora de Cultura, Montse Fulquet, i una xerrada sobre comunicació i reputació de les entitats amb Carlota Galván, del departament de responsabilitat social corporativa de Damm. L’endemà, dissabte dia 12, estan programades sengles xerrades més sobre l’adaptació a la nova normalitat, amb l’infermer d’urgències Xavier Llusà, i sobre perspectiva de gènere amb la Comissió Punt Lila de Fomarians. El tancament de la jornada anirà a càrrec de la comissió organitzadora.

Les entitats interessades poden inscriure’s fins al pròxim dia 9 de juny aquí. Les places són limitades. Més detalls en la programació que trobareu adjunta.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 11:41

Imatges

Programació de divendres Programació de dissabte