Les empreses, convidades a una jornada informativa sobre el Pla Next Generation EU

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

El col·loqui servirà per difondre la informació necessària perquè qualsevol empresa, independentment del seu sector o mida, pugui accedir als fons

El Consell Comarcal del Baix Llobregat organitza el pròxim dijous 7 de juliol una jornada informativa sobre programes de suport a Petites i Mitjanes Empreses (PIME) i ajudes de la Unió Europea (UE) vinculades al Pla Next Generation EU i Mecanisme de Recuperació. L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha convidat a totes les empreses climentones a participar en aquesta convocatòria, que se celebrarà el dijous 7 de juliol, de 12 a 14 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Cervelló.

El programa, que tot i que és presencial es retransmetrà en directe per canal de YouTube de l’Ajuntament de Cervelló, començarà a partir de migdia amb una rebuda institucional a càrrec de l’alcalde amfitrió, José Ignacio Aparicio, i de la consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat. La xerrada sobre els programes de la UE dirigits a PIME començarà a partir de les 12:50 h i estarà conduït pel Mànager de l’Oficina Next Generation EU-ACCIÓ, Javier Elizondo.

Joan Plana, director de Desenvolupament de Negoci d’ASET (empresa encarregada de la gestió d’ajudes públiques), serà l’encarregat d’explicar amb detall els programes de suport i incentius públics a PIME. La sessió es farà de les 13:30 a les 13:55 h, moment en el qual el ponent obrirà un torn de preguntes que donarà pas a la cloenda de l’acte i a un espai de cafè i networking per a estendre la xarxa.

La inscripció prèvia es pot fer a través d’aquest enllaç. Per a més informació us podeu enviar un missatge a crvl.promoeco@cervello.cat o al telèfon 93 660 00 70.

Darrera actualització: 01.07.2022 | 13:30