L’arribada de Printful crearà fins a 40 llocs de treball a Sant Climent

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00

A començaments de l’any vinent es preveu que es posi en marxa al municipi el centre per al sud d’Europa de l’empresa d’impressió.

Printful, una de les principals companyies a nivell mundial dedicada als serveis d’impressió sota demanda, arriba a Barcelona per a instal·lar-hi el seu centre per a cobrir la demanda dels seus productes al sud d’Europa i Sant Climent de Llobregat ha estat l’emplaçament escollit per a acollir la fàbrica. La presència de la companyia, que s’ubicarà al Polígon Industrial Travessia Prat de la Riba, suposarà una inversió al municipi d’aproximadament 3 milions d’euros i la contractació de fins a una quarantena de treballadors del poble.

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha posat a disposició de Printful totes les facilitats per tal que realitzin els processos de selecció de personal necessaris. Des de l’empresa es troben a la recerca tant de persones vinculades al món de la impressió com de personal per al manteniment i la realització d’altres tasques auxiliars a les instal·lacions. De la mateixa manera s’ha ofert un dinamitzador per a complimentar les corresponents gestions municipals i per a l’obtenció de les llicències necessàries.

L’alcalde, Isidre Sierra, ha volgut manifestar respecte a la implantació de Printful que “el contacte amb aquesta empresa, gràcies a la mediaicó d’ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat, ens permet posar de rellevància que quan treballem conjuntament administracions i el sector privat podem generar sinèrgies que aportin ocupació de qualitat”. En aquest sentit Sierra insistia en les trobades amb el responsable de l’empresa en la importància de crear llocs de treball a l’entorn, de que comptin amb tantes dones com homes i de que mantinguin una activitat respectuosa amb el medi ambient.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 21:06

Enllaços