L'Àncora Exprés del mes de febrer ja es reparteix avui als domicilis

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 09:00

Avui es reparteix a casa l'àncora exprés d'aquest mes de febrer, la nº 53

L'Àncora té per objectiu apropar als ciutadans l'actualitat municipal, la cultura, l'esport,...donant veu a tots els col·lectius del municipi de Sant Climent de Llobregat, explicant l'actualitat municipal i de les entitats, per fer-la arribar a la ciutadania.

En aquesta edició podreu trobar entre les seves notícies més destacades:

■ L'Ajuntament reclama la medicació  de la Generalitat per a la millora de la xarxa elèctrica - El consistori intensifica les reclamacions a Endesa per a un augment de la inversió que redueixi els talls de subministrament.

■ Un pla d'ocupació que ens protegeix davant els incendis - Des de l'inici de l'any, l'Ajuntament promou la feina d'una brigada forestal formada per persones que es trobaven en situació d'atur.

■ Millora la recollida selectiva, però lluny encara de les expectatives - Les dades del 2020 mostren un creixement de la conscienciació dels veïns i les veïnes de l'hora de separar les seves escombraries.

■ Creixen prop d'un 50% els ajuts a les famílies vulnerables - L'aparició de la pandèmia ha incrementat notablement les actuacions dels Serveis Socials Municipals.

■ Més d'una vintena de negocis locals reben l'ajut econòmic de l'Ajuntament per la Covid19 - Els establiments, pimes i autònoms podien optar directament als 200 € que, com a màxim, oferia el consistori.

Us deixem en pdf, l'Àncora Exprés nº 53.

Si voleu estar informats setmanalment de l'actualitat, disposeu d'un Butlletí Digital on us podeu subscriure.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 09:42