L’Ajuntament oferirà formació digital i comptable als comerços climentons

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

La iniciativa compta amb dues línies de treball dedicades a la digitalització i a la gestió post-pandèmica de la tresoreria

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha preparat un programa de formació pràctica al Casal de Cultura per a empreses encarat, per una banda, a afrontar els reptes de la digitalització i, per altra banda, a complementar i aprofundir en àmbits com la gestió del compte de resultats i el pla de tresoreria.

Emmarcada en el Pla d’Impuls al Comerç Local de Sant Climent, la iniciativa compta amb línies formatives dirigides a aprofundir en la capacitació digital, amb píndoles que tracten temes com el concepte de ‘transformació digital’, estratègies de negoci a les xarxes socials i la importància de la presència dels comerços a plataformes com Google My Business (GMB), WhatsApp Business o els recursos empresarials que ofereix Instagram.

A la proposta formativa també hi haurà sessions dedicades a l’assessorament enfocades en parlar de temes com el compte de resultats i el punt d’equilibri, el marge brut i com recuperar-lo en la època post-pandèmia. També es posaran sobre la taula les claus principals per fer un bon pla de tresoreria, fer els pagaments d’impostos i estratègies per gestionar la caixa en períodes d’inestabilitat de facturació, com la crisi sanitària.

Format i horaris

La primera píndola serà el 4 de juliol i estarà dedicada al compte de resultats i el punt d’equilibri. La complementarà una segona sessió el 18 de juliol, dedicada als impostos i a la gestió de la facturació en períodes d’inestabilitat. Aquesta formació anirà a càrrec de Guillem Esteve, expert assessor fiscal de Fer Espai, Esteve i Rull Assessors.

Per altra banda, el 26 de setembre es farà el col·loqui sobre la transformació digital, amb una segona part dedicada a la presència a Internet dels negocis climentons prevista pel 10 d’octubre. Les sessions estaran conduïdes per Guillem Vallejos, expert en màrqueting digital.

Les formacions es faran presencialment, de 20 a 22 h, al Casal de Cultura de Sant Climent i la inscripció s’ha de formalitzar a través d’aquest enllaç.

Darrera actualització: 01.07.2022 | 13:05