L’Ajuntament obre el procés per a la creació d’una borsa de treball per a educadors i educadores de la l’escola bressol municipal

Dimarts, 8 d'agost de 2023 a les 00:00

Les persones que estiguin interessades a formar-ne part poden presentar les seves candidatures durant els pròxims 10 dies hàbils

Amb l’objectiu de cobrir suplències i substitucions a l'Escola Bressol Municipal Sant Climent, l’Ajuntament obre des d’avui i durant 10 dies hàbils el termini de presentació de sol·licituds per a formar part d’una borsa de treball per a educadors i educadores. Entre les condicions per a poder accedir a aquesta borsa es troba acreditar la titulació requerida, tècnic superior d'Educació Infantil (CFGS o FP2, en el seu defecte), per a educador/a infantil; i comptar  ambun mínim de nou mesos d’experiència. Les sol·licituds han de presentar-se en el Registre Electrònic General de l'Ajuntament o en algun dels llocs previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Les persones que siguin contractades a través d’aquest procediment, disposaran de contractes temporals destinats a satisfer les necessitats urgents del servei educatiu de l'escola bressol Sant Climent.

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria en el document que trobareu adjunt en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 08.08.2023 | 11:19