L’Ajuntament dona suport a una caminada de l’AFA Escola Sant Climent per reclamar el servei de vetlla

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya ha passat de 50 a 18 hores el servei de vetlladors/es a l’escola durant aquest curs

El centre escolar de Sant Climent de Llobregat es mobilitzarà el 15 de novembre per reclamar a la Generalitat de Catalunya que es mantinguin les hores del servei de vetlla per a infants de les quals es disposaven el curs passat. El Departament d’Educació ha retallat aquest servei per a aquest curs de 50 a 18 hores.

Per aquest motiu, el consistori dona suport a la marxa que l'escola municipal ha organitzat demà dimarts sota el títol «Caminada per la inclusió real». L'acció es desenvoluparà de 18 a 20 hores amb un recorregut que començarà al camí Camagriga i continuarà pel camí de Cal Marí, la plaça de la Vila, la plaça Francesc Macià, el carrer Moll i per la travessia Prat de la Riba, fins a arribar al Parc de Bombers Voluntaris de Sant Climent.

De la mateixa manera l’Ajuntament s’ha reunit amb el Departament d’Educació per a transmetre la demanda de les famílies i del professorat del centre.


Talls de carrers

Durant la caminada, les vies indicades estaran tallades al trànsit, així com la travessia Prat de la Riba (carretera BV-2003) des del carrer Moll fins al Parc de Bombers Voluntaris.

Des de l'Ajuntament es demana a la ciutadania que prenguin les mesures necessàries per evitar problemes a l'hora de circular per les zones indicades.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:41

Imatges