L’Ajuntament agraeix la tasca per localitzar a l’home de 75 anys perdut al municipi

Divendres, 21 de gener de 2022 a les 08:00

L’operatiu va comptar amb Policia Local, Bombers, Mossos d'Esquadra, Unitat Canina, treballadors municipals i veïns voluntaris

L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat vol mostrar el seu agraïment a tot l'operatiu que s'ha mobilitzat en les darreres hores per buscar al veí de 75 anys que va desaparèixer ahir 20 de gener, al matí, al nostre municipi, i que malauradament ha estat trobat sense vida. Així mateix, des del consistori s'ha traslladat el condol als seus familiars en nom de tot el poble. 

Des de l'inici de la recerca, l'Ajuntament va disposar tots els mitjans al seu abast per a col·laborar en l'operatiu de rescat fins que finalment i lamentablement s'ha trobat el cos sense vida.

L'Ajuntament agraeix la tasca de tot el personal de Policia Local, Bombers, Mossos d'Esquadra, Unitat Canina i a tots els treballadors municipals i veïns voluntaris que s'han volgut adherir a l'operatiu de recerca, però que no ho van poder fer pels protocols establerts per la unitat canina. Destaquem la professionalitat dels equips de recerca, ja que s'ha dut a terme en una zona forestal, amb barrancs i de difícil accés.

Traslladem de part de la família, el seu agraïment més sincer a tots els efectius i voluntaris que han col·laborat per la seva dedicació en la recerca.

Des de l'Ajuntament, volem expressar el nostre més sentit condol i fem arribar a la seva família i amics el nostre suport en aquests moments tan difícils, i els hi traslladem el nostre suport i escalf. Descansi en pau.

Darrera actualització: 21.01.2022 | 12:51