La primavera omple d’activitat cultural el nostre municipi

Dijous, 21 de març de 2024 a les 00:00

El programa Primavera Cultural s’inicia amb més d’una trentena d’activitats que es desenvoluparan fins al pròxim mes de maig

Amb l’arribada del bon temps es multiplica l’activitat al nostre municipi i ho fa, novament, amb l’impuls de les entitats. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha elaborat  un programa que aplega les més de trenta propostes que fins a inicis del mes de maig podrem gaudir a la nostra població. Aquestes s’inicien aquesta mateixa setmana amb el recital de poesia d’avui a la Biblioteca Ca l’Altisent i, ja al cap de setmana, amb les passejades pels cirerers en flor, la ludoteca nocturna proposada per Dau de 5 i la benedicció de rams d’aquest diumenge.

Al llarg de les setmanes que venen trobarem una àmplia varietat de propostes, com les cantades de caramelles amb la qual acabarem el mes, o ja a l’abril, l’Aplec de Brugués, la celebració de la diada de Sant Jordi o la primera trobada de colles castelleres al municipi. Pel camí, i fins al començament del mes de maig trobarem també nombroses xerrades i tallers.

Per a més informació, podeu consultar el programa complet en el document que trobareu adjunt.

Darrera actualització: 21.03.2024 | 17:07

Imatges